header_solution_SLS

SAFETY LOCK SYSTEM

DE FACOM-OPLOSSING VOOR WERK OP HOOGTE

Facom werkt sinds het begin van haar bestaan nauw samen met diverse ondernemingen en ontwikkelt op die manier gereedschapsoplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van gebruikers.

Met het Safety Lock System (SLS) richt Facom zich op personen die regelmatig op hoogte werken. Of het nu gaat om montage van materialen op enkele meters hoogte of op tientallen meters boven de grond.

  • ROBUUST EN BETROUWBAAR
    Het ringsysteem van Facom is gemaakt van metaal dat bestand is tegen schokken, zware belasting en extreme temperaturen. De ringen zijn door Facom ontwikkeld en getest. Ze zijn in staat om minimaal tweemaal het gewicht van het gereedschap te dragen. Ook de gereedschap-ringcombinatie is in reële omstandigheden getest door middel van een valtest (400 keer vallen per type gereedschap). Facom monteert de ringen in haar fabrieken met behulp van persen met servomechanisme. Deze staan garant voor een perfecte bevestiging.
  • TRACEERBAARHEID
    Bij de montage van de ring ondergaat elk gereedschap een trekproef. Er wordt een keuringsrapport uitgegeven en op elk gereedschap wordt een uniek serienummer gegraveerd. Zo maakt Facom de productie traceerbaar, zodat u zeker kunt zijn van maximale veiligheid. Dankzij het unieke serienummer kunt u uw gereedschap bovendien herkennen en tijdens zijn hele levensduur volgen.
  • ERGONOMISCH
    De gereedschappen van het SLS-assortiment zijn speciaal door Facom ontwikkeld om in alle omstandigheden het comfort en de prestaties van de standaardgereedschappen van Facom te behouden.
Ergonomie
De SLS-ring glijdt van de ene naar de andere kant van de greep van de sleutel, zodat u de vork en ring van de sleutel optimaal kunt gebruiken.
Ergonomie
De ratelgrepen zijn uitgerust met een sluitschakel, waardoor u ze gemakkelijk aan een sluithaak kunt hangen en bewegingsvrijheid hebt.
Ergonomie
Dankzij de SLS-ring kan de schroevendraaier draaien zonder dat de draaglijn meedraait.
Ergonomie
De SLS-ring past in het metalen gedeelte van de tanggrepen en is daardoor gegarandeerd bestand tegen elke beproeving.