Header SLS

HET SLS-GEREEDSCHAPSASSORTIMENT

TOTAALOPLOSSINGEN OM VEILIG OP HOOGTE TE WERKEN

Facom heeft een nieuw assortiment Safety Lock System-gereedschappen ontwikkeld, speciaal voor werk op hoogte. Hiermee bant u het risico op ongevallen door vallend gereedschap uit, vermijdt u tijdverlies en verbetert u uw productiviteit.

Vallend gereedschap kan ernstig letsel veroorzaken en kan bovendien ernstige gevolgen hebben voor het bedrijf. Als een gereedschap valt, moet het worden opgehaald of opgezocht. Dit veroorzaakt tijdverlies. Vallend gereedschap kan ook schade veroorzaken aan een dure installatie, door de val kwijtraken of het productieproces verstoren. Dit heeft financiële consequenties.

ROBUUST EN ERGONOMISCH

  • Facom heeft een speciaal ringsysteem ontworpen voor de gereedschappen van het SLS-assortiment. Het metaal van de ring is tegen alles bestand. Een veiligheidsgereedschap moet immers te allen tijde goed functioneren.
  • De stalen kabel is in het metaal verzonken om een zeer robuuste verbinding tussen ring en kabel te creëren. In het (extreme) geval van breuk breekt de kabel eerder dan de verbinding.
  • Voor een perfecte verbinding is de kabel gezet met een pers met servomechanisme.
  • Bovendien wordt elk gereedschap afzonderlijk getest met een trekbank. Voor elk gereedschap wordt een certificaat uitgegeven en op alle gereedschappen wordt een uniek serienummer gegraveerd. Zo maakt Facom de productie traceerbaar en kunt u uw gereedschap tijdens de hele gebruiksduur volgen.
  • De kabel is flexibel, waardoor het gereedschap bijzonder comfortabel en ergonomisch is.