header_solution_SLS

DE SLS-ACCESSOIRES

TOTAALOPLOSSINGEN OM VEILIG OP HOOGTE TE WERKEN

accessoires
  • Het ringsysteem Safety Lock System, bevestigd aan het gereedschap, is 100% compatibel met de draaglijnen en accessoires van het Facom SLS-assortiment.
  • FACOM verkoopt ook sluithaken zonder veiligheidsschroef. Ze zijn gemakkelijker te gebruiken, vooral als u handschoenen draagt, maar verlagen het veiligheidsniveau enigszins. U kunt een keuze maken op basis van uw toepassing.
  • Facom levert draaglijnen en accessoires standaard met sluithaken met een veiligheidsschroef. De automatische sluiting van de sluithaak en de schroef verdubbelen de veiligheid van de sluithaak.
  • Voor optimale zichtbaarheid hebben de Facom SLS-draaglijnen en -accessoires de oranje kleur die voor alle veiligheidsgereedschappen wordt gebruikt.
horizontal_SLS
accessoires
Alle SLS-draaglijnen en -riemaccessoires zijn voorzien van sluithaken van roestvast staal. Ze zijn uitstekend bestand tegen trekken, maar ook tegen extreme omstandigheden: werken in de buitenlucht in een natte of zoute omgeving.
De Facom SLS-riem, -riemaccessoires en -draaglijnen zijn getest onder extreme omstandigheden, zodat ze gegarandeerd zeer robuust zijn.
accessoires
accessoires
De SLS-draaglijnen zijn elastisch, waardoor ze minder lang zijn en dus prettiger in het gebruik. Het elastiek dient ook om de val van het gereedschap te breken.
CT70-100_PH02

CT70-100
Broekriem met metalen gesp

MOUSQ6X60_PH01

MOUSQ6X60
Sluithaak 60 mm

CT-ACC2M_PH01

CT-ACC2M
Metalen ring + 2 sluithaken

LAN-WRT1.2_PH01

LAN-WRT1.2
Veiligheidskoord 1,2 m