header solutions globales

Luchtvaartoplossingen

Sinds 1918 zet FACOM zich in voor de luchtvaartveiligheid door iedere nieuwe technologische ontwikkeling te begeleiden.

Tegenwoordig werkt FACOM samen met zijn klanten uit de luchtvaartwereld voor de ontwikkeling van de FOD oplossingen voor morgen, inclusief innoverende systemen voor het detecteren van gereedschap.


Deskundigheid op luchtvaargebied die blijft groeien :

FACOM beschikt over een organisatie die in staat is complete en concurrerende oplossingen te bieden met wereldwijd hetzelfde kwaliteits- en serviceniveau.

  • Het assortiment Facom Aerospace wordt uitgebreid met producten van PROTO, een van de Amerikaanse marktleiders op het gebied van serviceonderhoud van vliegtuigen, als aanvulling op het aanbod handgereedschap in US maten.
  • Opbergmogelijkheden voor elektrisch gereedschap van andere merken van de groep vormen eveneens een aanvulling op dit aanbod.


img-445

445.8DS

Omkeerbare borgdraadtangen voor het omkeren van de draairichting. De kop heeft een profiel voor een vereenvoudigde grip.

Met deze tang kan snel en veilig borgdraad worden gedraaid om constructies te borgen die aan trillingen onderhevig zijn.

59L

59L

Gemotoriseerde sleutels verkrijgbaar in inches en mm, met hun lange, verfijnde profielen kan men in beperkte ruimtes werken.

Door de uitsparing onder de steel is er meer plaats voor de vingers en kan men obstakels vermijden. Ideaal voor standaard moeren.

img-RL171

RL.171

¼ Ratel met vergrendeling van de dop en een systeem voor snelle deblokkering om veilig te werken.

Zeer lange levensduur zonder onderhoud, ongeacht de arbeidsomstandigheden.