logo-garantie

De garantie van facom

60 jaar gedeeld vertrouwen


De garantie van FACOM maakt deel uit van de verplichtingen van het merk t.o.v. zijn klanten. Het is de verzekering van een volledige tevredenheid t.o.v. de producten van Facom.

Om de kwaliteit van zijn producten te garanderen, biedt FACOM al meer dan 60 jaar de garantie van het gratis ruilen of repareren van zijn producten zonder tijdslimiet*.

Een speciaal aan het beheer en de follow-up van de teruggezonden producten gewijde organisatie werd bij FACOM opgezet om zo spoedig mogelijk aan de verzoeken van zijn klanten te kunnen beantwoorden:

  • Een eerste behandeling van de teruggezonden producten door het dealersnetwerk, met als taak de FACOM garantie toe te passen en de producten uit voorraad te ruilen.
  • Een dagelijkse verwerking van de retourzendingen bij FACOM, door een speciaal aan het toepassen van de garantie gewijd team van 18 personen.

99% van de onder de garantie teruggezonden producten wordt geruild of gerepareerd

image-garantie-YES

M.u.v. gereedschap zonder zichtbaar defect en versleten maar nog altijd functioneel, geroest, verbrand, verkeerd gebruikt, gewijzigd, omgevormd, geslepen, gelast, op een andere dan normale wijze gebruikt, door achteloosheid of opzettelijk onherstelbaar beschadigd gereedschap.

garantie-NL

*afhankelijk van de voor ieder product van toepassing zijnde garantiesoort