ECOSMART™ ZORGT VOOR EEN VERSCHUIVING IN DE MANIER WAAROP WE TALENT AANTREKKEN, ONTWIKKELEN EN BEHOUDEN. WE VERHOGEN ONZE INSPANNINGEN OM ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN, ONZE MENSEN, EEN GEVOEL VAN VERANTWOORDELIJKHEID VOOR MILIEU EN VEILIGHEID BIJ TE BRENGEN. WE WAKEN EROVER DAT DE MENSENRECHTEN WORDEN GERESPECTEERD EN GEPROMOOT IN DE HELE TOELEVERINGSKETEN VAN ONZE PRODUCTEN.


VEILIGHEID EERST, LAATST EN OVERAL ERTUSSEN

Sinds september 2014 heeft Stanley Black & Decker een daling van 33% in het gemiddeld aantal geregistreerde letsels per maand opgetekend dankzij het nieuwe veiligheidsprogramma 'Safety Always'. Ons motto is "Veiligheid eerst, laatst en overal ertussen!"
 

logo safety always


ONZE GEMEENSCHAP ALS HART VAN ONZE CULTUUR

+19%
TOTALE IMPACT:

We hebben onze financiële donaties met 19% verhoogd in 2015.

+30%
TOTALE IMPACT VAN WERKNEMERS:

Onze werknemers hebben in 2015 wel 30% meer bijgedragen aan goede doelen overal ter wereld in vergelijking met het jaar ervoor en ze hebben hun financiële steun bijna verdubbeld in vergelijking met 6 jaar geleden.

$6 MILJ.
VOOR WONINGBOUW EN RENOVATIE:

Assisted 200,000 volunteers with more than $6 million in borrowed tools value.

50
WONINGEN:

In samenwerking met talrijke liefdadigheidsorganisaties hebben we woningen voor meer dan 50 gezinnen gebouwd, waaronder ook aangepaste woningen voor terugkerende gewonde veteranen.

300K
W&T-STUDENTEN:

We hebben meer dan 300.000 studenten wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde geholpen om deel te nemen aan wedstrijden op het vlak van wetenschap, technologie en innovatie.